11 May 2006

κυπελλα και κυπελλακια

Έχω να γράψω για δύο λόγους, o πρώτος λόγος είναι το καινούργιο πρόγραμμα που μιλάς και γραφει.
Ο άλλος λόγος είναι για να σχολιάσω κάποια πράγματα που θέλω εγώ να πω στον τελικό του Uefa.
Στο πρόγραμμα αυτό, αν καί γελοίο, πρεπει να κάθεσαι σαν τον χαζό και μιλάς μόνος σου και να περιμένεις να δεις τι θα γραψει. Γιατί δεν γράφει ότι το λες αλλά ότι αυτό που ακούει.
Μόλις πήρε το Κυπελλο η Σεβίλη, σήμερα και κάποιος άλλος πήρε Κύπελλο, το ένα είναι Κύπελλο Uefa και το άλλο είναι το Κύπελλο Ελλάδος. Τι κοινό έχουν; Οτι και τα δύο τα σηκώνεις!Μη ρωτησετε τις διαφορες γιατι θα πρεπει να χαλασω πολλες ώρες να γραφω! (Γιατι τωρα γραφω, με κουρασε το πραγραμμα υπαγορευσης).
Μια βασική διαφορά ειναι οτι στον Τελικο Uefa δεν ειδα στρατιες αστυνομικων! Ουτε στρατό κανιβάλων!
Λοιπον δυο πραγματα με εξοργισανε στα δυο αυτα παιχνδια! Το πρωτο ειναι οτι εαν ήξερα οτι ο προπονητής της Μιντλσμπρο φορουσε λουλουδι στο πέτο δεν θα το επαιζα Χ το παιχνιδακι!Δηλαδη .... που πας ρε κακομοιρη? Πονταραμε στο κουτσαλογο και χασαμε!Αντιθετως πιστευω οτι η Αρσεναλ θα το σηκώσει μιας και δεν υπαρχει κανενας Αγγλος αναμεσα τους!
Λοιπον το δευτερο που με εξόργισε ήταν η ήττα της ΑΕΚ ( για μια ακομα φορα με 3αρα) και με εξοργισε γιατι καταφερε ο Παναθηναικος να χασει απο αυτη την Αεκ!
Καλα πρεπει να εισαι πολυ γκαου για να μπεις σε ενα καραβι το βραδυ να φτασεις το πρωι, να σε βαλουν σε ενα γηπεδο απο τις 3 το μεσημερι (ενω ο αγωνας ξεκιναει στις 6.30) και μετα το τελος (στις 9.30 - 10.00) να σε βαλουν παλι σε ενα καραβι και να σε γυρισουν πισω!
Δηλαδη οι λαθρομεταναστες ταξιδευουν Bussines Class σε σχεση με αυτους!
Τωρα που το θυμήθηκα , αυτοι οι εκφωνητες που προφερουν καποιους παικτες με τον τόνο αλλού, (σε σχεση με το 90% αυτων, που το λεει οπως το εχουμε συνηθησει!) τι νομιζουν οτι κανουν? Μαθηματα ξενων γλωσσων? Τι κομπλεξικοι υπαρχουν ε?
Ειναι οι ιδιοι που προφερουν τα Γαλλικα ονοματα σε απολυτη γαλλικη προφορα, τα ιταλικα, τα Σερβικα , τα Κροατικα!
Θυμαμε σε καποιο παιχνδι του Παναθηναικου τον Σεριτς να τον λενε "Τσεριτς"!Απο τοτε ολοι οι Ελληνες μιλανε απταιστα Κροατικα!
Επισης τωρα που το θυμηθηκα , ξερει κανεις τι θα κανει του χρονου το αθλητικο τμημα του Μεγκα? Χωρις Champions League,χωρις Ελληνικο Πρωταθλημα, στο οποιο πηρε τις δυο "μεγαλες" ομαδες η ΝΕΤ!
Οπως και το αθλητικο τμημα του Supersport ειναι σε χειροτερη θεση, και ειναι μια καλη ευκαιρια να ρίξουν την συνδρομη των 55 ευρω!
Χωρις πολλα πολλα σταματαω εδω....

2 comments:

Anonymous said...

Διαφωνώ. Καταρχήν δεν επιτρέπεται να κοροιδεύεις τον τεράστιο Steve McClaren, τον μελλοντικό coach της ομάδας που θα πάρει το Μουντιάλ (Come on England!!!). Την ΑΕΚ άστην ήσυχη και κοίτα την ομάδα σου που και του χρόνου πάλι τα ίδια χάλια θα έχει (πάμε στοίχημα;). Τέλος χίλιες φορές Σπυρόπουλος και ας λέει τα ονόματα των παιχτών με την προφορά της πατρίδας τους. Από τον Κατσαρό και τον Βερνίκο που δεν τους πετυχαίνουν καν, καλύτερος είναι.

dimitris said...

Τωρα που εμαθα και το ονομα του μπορω να πω οτι καλυτερα να ασχοληθει με την F1, καλυτερα θα τα παει!Επισης δεν τα εχω με την Αεκ! με την ομαδα μου τα εχω που καταφεραν να χασουν μεσα σε 10' απο αυτη την Αεκ!
Επισης το θεμα της Ερτ δεν το ειχα αναλυσει σε τοσο βαθος, αλλα βλεπω μετακομισεις το καλοκαιρι απο μεγκα προς Ερτ μερια....
Αυτα!

Απορια: Γιατι δεν κανουν ενα τουρνουα στην Λερο το καλοκαιρι με ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και να ταξιδεψουν ολοι μαζι στο ιδιο καραβι ωστε να απαλαγουμε μια για παντα απο τους καφρους? Λερος Summer2006 θα ειναι το project:p:P:P