27 September 2006

keep walking

Παει και αυτοοοοο....
περασε,
Τα καταφερε τελικα ο Ολυμπιακος και δεν εχασε απο τους Ουκρανους (Βραζιλιανους) που αντι να βαλουν 7 γκολ βαλανε μονο 2...
Μονο 2 εβαλε και ο Ολυμπιακος τα οποια ειναι παρα πολλα, εαν σκεφτεις οτι συνηθως τρωει και δε βαζει...
Οποτε ολοι ευχαριστημενοι! Και ο Ολυμπιακος για την Υπερβαση να περασει 3ος στο uefa και οι Ουκρανοι που ειναι μεσα στο παιχνιδι της προκρισης.
Ειδαμε σημερα το συστημα Solid ... 10 πισω και ο μιχαλακης μπροστα και οτι γινει.
Ο Αντωνακης ηταν απο μονος του μια ομαδα και ολοι οι αλλοι οπως τους ξερουμε.
Συνοψιζοντας μαζι με τον αγωνα της Αεκ που εκει θαμπωσε παλι ολη η Ευρωπη με την μπαλα του udeze , delibasic ,Sezar, Λακη , τακη και ξερω γω ποιου αλλου...
Συνοψιζοντας λοιπον γυρναμε στα ομορφα παλια χρονια που ειμασταν πρωτοι στο χωριο , και δεν υπηρχε ουτε champions league να μας αποσπα την προσοχη απο την μπαλαρα του Ελληνικου Πρωτηαθληματος!
Οποτε μεγαλη μαλακια εκανε ο Παναθηναικος και επαιρνε βαθμους τοσα χρονια για την Ελλαδα και να βοηθαει τον Ολυμπιακο να μην δινει προκριματικα τον Αυγουστο για απλα δε θα περνουσε!
Οποτε απολαυστε το ΚαραισκακηPalace σας, τους προεδρους σας, τους φιλαθλους σας και καθηστε εδω στην Ελλαδιτσα και παιξτε μεταξυ σας για το ποιος την εχει πιο μεγαλη (την ομαδα).
Αφηστε τα παιδακια την Σαχτιορ με τον πιο μεγαλο παιχτη της να ειναι σε ηλικα 28 ετων και αφηστε τους φανταστικους δημοσιογραφους να αναρωτιουνται "ποσο θα κρατησει o ρυθμος της Σαχτιορ"? και να ¨ΘΕΩΡΟΥΝ" οι ανεργοι Παλαιμαχοι τυπου Πετρος Θεωρω Μιχος.
Αφηστε τους να σχολιαζουν τον αγωνα , με βαση τα ασπρα μπλε γυαλια τους, του τυπου, "επρεπε να παρουν καρτα εκει", "ισως να ηταν φαουλ το γκολ που δεχτηκαν τα παλικαρια μας" "παλικαρισια εμφανιση" και αλλα!
Φυσικα παλικαρισια ηταν η εμφανιση! Αφου αντι για 7 φαγανε 2! ουτε στις εκπτωσεις!
Παμε αυριο για το 5 στα 5 μιας και ο Παναθηναικος ανακαλυψε οτι στην Ελλαδα εχει το ψωμι και επενδυει σε προπονητες τυπου "μπαγιεβιτς" ειναι σαν ολα τα "τυπου" στο Ελλαντα!
Αντε και σε καμια 10 ετια να μαστε καλα να δουμε καμια σοβαρη ομαδα!

No comments: