08 March 2006

11

παρακολουθω 22 εκατομμυριουχους να παιζουν μπαλα....
Και δε μιλαω για εκατομμυρια δραχμες... που ολοι λιγο πολυ ειχαν τον τιτλο... αλλα για δολλαρια και ευρω!
Γυρω απο τους εκατομμυριουχους εχουν στησει οι μεγαλες πολυεθνικες τα "μαγαζια" τους, και (Ω! ναι) οι κοινοι θνητοι παρακολουθουν!!
Πως εχουν αλλαξει οι εποχες εε?
Απο την εποχη της παλαιστρας και των διασκεδαστων, οπου βασιλιαδες και ευγενεις , διασκεδαζαν με τους κοινους θνητους, φτασαμε στην εποχη, να πληρωνουμε για να δουμε εκατομμυριουχους να παιζουν μπαλα, να τραγουδανε,να προσφερουν καθε ειδους θεαμα!
Αυτο ειναι το τιμημα της δοξας και των εκατομμυριων!
Στο θεμα μας λοιπον, βλεποντας οτι πλεον το ποδοσφαιρο εχει "συγγενεψει" με τις ιπποδρομιες, βλεπεις 22 τυπους να μπαινουν στην αρενα προς τερψιν των φιλαθλων!
Σε αυτο το κλιμα λοιπον δε νομιζω οτι κερδιζει παντα ο καλυτερος (κατι σου ειπα τωρα) και πιστευω οτι ειναι χρωστουμενα απο τον ενα στον αλλο!
Δεν μπορουσαν να αφησουν τον Μουρινιο να χασει και να τον εχουν να μουρμουραει ολη την εβδομαδα, και του εδωσαν ενα πεναλτυ (αλα Ολυμπιακος) και αυτο ηταν ολο!
Εμεις στην Ελλαδα τα ξερουμε καλα αυτα μιας και εδω τα εχουμε φαει με το κουταλι!
Περα απο την πλακα , ειναι μεγαλο εργαστασιο θεαματος το ποδοσφαιρο και καλα κανουν και τους τα παιρνουν οι παικτες γιατι αυτοι τραβανε το λουκι!
Βεβαια απο πισω τους υπαρχει ενα τεραστιο κυκλωμα που θελει και αυτο να γλυψει κανενα κοκκαλακι αλλα.... καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη...

1 comment:

Anonymous said...

Φίλε Δημήτρη
καλώς ή κακώς οι παίχτες δικαιότατα τα παίρνουν αφού σύμφωνα με τους νόμους της αγοράς αμα δίνείς στο αφεντικό 10 δικαιούσαι και εσυ τα δυο. Και ειδικά με aυτή την συχνότητα που τους αναγκάζουν πλεόν να παίζουν που μοιραία τους οδηγεί και στην ντόπα. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε σαν φίλαθλοι είναι εκμεταλευθούμε τον ενθουσιασμό που μας δίνει το θέαμα σαν κίνητρο για να πηγαίνουμε και εμείς που και που για κανένα 5*5 και να μην παίρουμε τίποτα στα σοβαρα.