14 March 2006

κατι δεν παει καλα...

καταρχιν να εξηγησω οτι το ερεθισμα για αυτο το post μου το εδωσε ο κωστας με το post του (sorry αλλα δε ξερω να κανω link, προσπαθησα αλλα εβγαλε ολο το κειμενο ως link!!)


Δε θυμαμε ποτε αλλοτε να μας ενδιαφερει ο κωλος της διπλανης και σε μερικους (κουμποϊδες) ο κωλος του διπλανου!Δε θυμαμε ποτε αλλοτε παρελαση , κωλων, πορνων, gayδων, κουτσομπολιου, αρπακολα, κλεψιας ,ρεμουλας και καθε ειδους προχειροτητας, βλακειας και σιχαμενων τυπων! Οι αντιδρασεις απ ολα αυτα ειναι αλυσιδωτες. Απιστευτες παπαριες ακουγονται απο παντου! Απο τον καθενα! Απο οποιονδηποτε! Εχει παψει να μας ενδιαφερει οτιδηποτε δεν πουλαει ,και μας ενδιαφερει μονο οτι πουλαει! Καλα περα απο τα συνηθισμενα που λενε οι γονεις μας του τυπου : "δεν υπαρχει φιλοτιμο" "δεν υπαρχουν ανθρωποι" κτλ, το προβλημα ειναι βαθυτερο! Η φραση "σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας" ειναι επικαιρη οσο ποτε (κ. τσιαμτσικα!) Βιασμοι,απαγωγες, παιδεραστες, εμποροι βρεφων, εμποροι γυναικων,μια ληστεια (τουλαχιστον) καθημερινα , ανεργια, ,μειωση μισθων, αυξηση ωρων εργασιας και παρα πολλα αλλα που δε θυμαμε τωρα!
Θα μου πεις οι γιαγιαδες μας μεγαλωσουν τους γονεις μας σε πραγματικα δυσκολες συνθηκες (πολεμοι, επιδημιες,φτωχια,πεινα) με τι διαφορα οτι παλεψαν και τα καταφεραν,εδω τα δικα μας δεν παλευονται!
ή μηπως δε θελουμε να τα παλεψουμε? ή μηπως... ωχ μωρε εγω θα αλλαξω τον κοσμο?
δεν ξερω...Ποτε ηταν η τελαυταια φορα που μιλησες με καποιον για θεμα εκτος του Fame story,της βισση,σειρας στην τηλεοραση,γενικα θεαμα και show biz?
Ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειδες παρεα για καφε χωρις τσιγαρο και κινητο στο τραπεζι?Και μετα το παιδι σου θα θελει να γινει τι? οταν μεγαλωσει? Μετα το παιδι σου πως θα ντυνεται οταν βλεπει ολες τις αδερφες ντυμενες σαν κορες στην TV? Μετα το παιδι σου τι θα κανει οταν ολοι οι φιλοι του εχουν κινητο και βγαζουν βιντεακι τους κωλους τους και τα τσουτσουνια τους? Μη πει κανενας οτι ποτε δεν ειχε την περιεργεια να δει κατι αναλογο? Οπως επισης μη πει κανενας οτι δε βλεπει ολα οσα βλεπουν οι αλλοι! Ειμαστε ολοι υπευθυνοι! Καλα μην αυτοκτονησεις τωρα... αστο απο αυριο, αλλωστε ολα εδω απο ... αυριο ξεκινουν.....

1 comment:

Anonymous said...

Απολυτος αλλά σωστός. Δυστχω΄ς η κατάσταση έχει γίνει ένα αίσχος σε κάθε τομέα (πολιτκό, κοινωνικό, πρσωπικό). Disorder...

Υ.Γ Το χειροτερο είναι οτι δεν έχει σχολιάσει κανείς από τον Μάρτιο.